SEB, eller Skandinaviska Enskilda Banken, är en av de största banker i Norden. Banken har funnits i över 150 år och har idag verksamhet i flera länder runt om i världen.

SEB är en fullservicebank som erbjuder ett brett utbud av banktjänster för privatpersoner, företag och organisationer. Du kan till exempel få hjälp med att låna pengar, spara, investera, betala räkningar och hantera dina affärsärenden hos SEB. Banken har också olika produkter för att hjälpa dig att försäkra dig och din familj.

SEB har också en stark närvaro på internet och erbjuder sina kunder möjligheten att hantera sina bankärenden online med hjälp av verktyget SEB Avista. Du kan till exempel se dina kontoutdrag, göra överföringar och betala räkningar via internetbanken.

SEB är känd för sin höga kundnöjdhet och har vunnit olika priser för sin service. Banken har också ett stort fokus på hållbarhet och strävar efter att minimera sin påverkan på miljön.

Allt som allt är SEB en stabilt och pålitligt val för den som söker en bank som kan hjälpa till med alla sina finansiella behov.

SEB tjänster

SEB är en fullservicebank som erbjuder ett brett utbud av banktjänster för privatpersoner, företag och organisationer. Här är några exempel på tjänster som SEB kan erbjuda:

I sammanfattning erbjuder SEB ett brett utbud av banktjänster för olika behov och önskemål, och har också starka digitala tjänster och en hög kundservice. Banken har också ett stort fokus på hållbarhet och strävar efter att vara en ansvarsfull aktör i samhället.

SEB Valutakurser – Avista (överföringar)

När du gör betalningar och överföringar kan du använda de aktuella valutakurserna som anges. Dessa kurser kan dock variera från de exakta växelkurser som tillämpas när dina uppdrag behandlas, eftersom de sätts vid det tillfället.

Valutaomvandlare

En valutaomvandlare är ett verktyg som du kan använda för att konvertera en valuta till en annan. Du kan till exempel använda en valutaomvandlare för att se hur mycket en viss mängd pengar i en valuta motsvarar i en annan valuta. Valutaomvandlare finns tillgängliga på internet och i många resenärsappar. Du kan också hitta valutaomvandlare på banker och växlingskontor. Valutaomvandlare använder sig av aktuella växelkurser för att göra omvandlingen, så det är bra att komma ihåg att kurserna kan variera över tid.

Vanliga frågor om SEB